> Inici > Reciclatge

Català  | Castellano | English


Recuperadora de Vidre de Barcelona

 

 

  

Reciclatge

 

 

Els envasos de vidre son la joia dels envasos. 

Per les seves característiques de transparència i  estanquitat, el vidre es un excel·lent recipient de líquids i aliments.

Es va fer servir a l’antiguitat per adornar, joies o petits recipients per a elixirs i perfumería, va ser considerat per les civilitzacions antigues com un regal dels deus. 

A l’actualitat, el seu reciclatge en fonamental per ala la industria del vidrio, al seu estalvi en matèries primeres como sorra, sosa, carbonats, s'ha de sumar el menor consum d’energia que hi ha a d’utilitzar vidre reciclat, amb les conseqüències d'una menor emisió de contaminants a l'aire segons aconsella el protocolo de Kyoto, per aquestes raons els envasos de vidre s'ha convertit en la joia dels envasos. 

  

A REVIBASA, comprem els seus envasos de vidre.

  

A REVIBASA podem tractar els seus residus d’envàs de vidre amb el coneixement, la delicadesa i la tecnologia del que sap que amb el vidre reciclat i net, es tornaran a fer nous envasos, que igual que l’au fènix reneix de les seves cendres, tornaran al circuit del consum humà, i després de complerta la seva missió tornarà a ser reciclat, purificat pel foc i una vegada més tornarà a néixer, com joia que duu en el seu interior les essències i elixirs de la nostra vida.

El vidre es un material que se pot reciclar infinitat de vegades, i a demes conserva les mateixes característiques, per això s’han de treure totes les impureses i contaminants que l’acompanyen en la seva presentació com envàs.

Així, en el procés de reciclatge, els envasos de vidre serán esmicolats per poder separar les etiquetes de paper enganxades, els taps de suro, plàstic, alumini i xapes de ferro.

Altres contaminants que trobem el reciclatge del vidre i que son aliens a la presentació del vidre com envàs son les pedres, porcellanes i ceràmiques.  Per separar aquests contaminants, a REVIBASA utilitzem la tecnologia mes moderna en maquinaria de visió por càmera i llamps infrarojos, capaços de detectar las impureses opaques del vidre i refusar-les.

© REVIBASA-2016 - Tots els drets reservats.